page

produk

Téstostéron bodas Stéroid Téstostéron Isocaproate Ngaronjatkeun Kakuatan Jeung Mangtaun Otot

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Ngaran produk: Téstostéron Isocaproate

CAS: 15262-86-9

EINECS: 239-307-1

MF:C25H38O3

MW: 386,57

Penampilan: bubuk kristaloid bodas

1

Kategori Produk: Stéroid; Stéroid sareng Hormon; API; téstostéron
Pamakéan: Salaku hormon jalu sareng hormon anabolik.

Panyimpenan: disarankeun pikeun nyimpen hawa dina suhu kamar di handap 30 derajat C.

Jauhkeun ubar tina sinar panonpoé langsung, panas sareng lembab.

Ulah ngantep ubar dina tetempoan jeung jangkauan barudak

Téstostéron Isocaproate Resep

100ml@200mg/ml Téstostéron Isocaproate Solusi

20 gram bubuk

77 ml minyak

10 ml BB

4 ml BA

Anjeun tiasa nganggo guaiacol ogé.Éta bakal ngirangan PIP

tapi anjeun bakal kudu dibeulah perséntase BB na guaiacol

6%bb

6% guaiakol

Sareng ogé ngirangan BA ka 2,5 ml

Kombinasi stéroid pikeun kabugaran

►1.6mg Téstostéron Propionate + 12mg Téstostéron Phenylpropionate + 12mg Téstostéron Isocaproate + 20mg Téstostéron Decanoate

►2.Téstostéron Decanoate 100mg + Téstostéron Propionate 30mg + Téstostéron Phenylpropionate 60mg + Téstostéron Isocaproate 60mg

►3.30mg téstostéron propionat + 60mg téstostéron fenilpropionat + 60mg téstostéron isocaproate + 100mg téstostéron kaproat

Fungsi Téstostéron Isocaproate

1. Téstostéron Isocaproate dipaké pikeun ngaronjatkeun deficiencies téstostéron kayaning hypogonadism sarta disfungsi seksual kalawan efek samping kawates.

2. Téstostéron Isocaproate bakal mantuan dina ngaronjatkeun beurat awak sarta ogé bakal mantuan dina gaining kakuatan.Éta ogé ngabantosan kaleungitan gajih dina awak sareng masihan paningkatan libido, sél getih beureum, stamina sareng pulih gancang saatos latihan beurat.

3. Salaku ngawartoskeun saméméhna éta pisan teuas kapanggih dina pasaran dina formulir purest na tapi formulir bubuk atah na geus sadia di pasar dina bentuk Téstostéron Cypionate na Téstostéron Enanthate.

Téstostéron Isocaproate Dosage

Téstostéron Isocaproate bisa dicokot dina bentuk suntik.

Pikeun beginners dosage disarankeun pikeun jadi 250 mg / minggu nu bisa dicokot sakali atawa dua kali saminggu.

Pikeun pembina awak profésional dosage nu bisa ngaronjat nepi ka 1000 mg per minggu ogé.

Téstostéron Isocaproate Dianggo

Hormon korteks adrénal, anti radang, anti narkoba sareng anti alérgi, bahan Farmasi, hormon stéroid, Anabolin.Salaku hormon jalu jeung hormon anabolik.

Hiji pilihan alus teuing tina Téstostéron, éster Isocaproate ngabogaan satengah hirup antara Téstostéron Cypionate na Téstostéron Enathate dina 9 poé.

Téstostéron Isocaproate Bodybuilding Aplikasi

Kakuatan Massa Téstostéron Isocaproate nyaéta stéroid anabolik, éta gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngamajukeun sintésis protéin otot, seueur binaragawan sareng atlit nambihan produk ieu dina siklus bulking atanapi motong.
Kakuatan Gaining Téstostéron Isocaproate bakal mantuan dina ngaronjatkeun beurat awak sarta ogé bakal mantuan dina.Éta ogé ngabantosan kaleungitan gajih dina awak sareng masihan paningkatan libido, sél getih beureum, stamina sareng pulih gancang saatos latihan beurat.
Ngaronjatkeun Daya Tahan Saatos nyandak produk ieu, sél getih beureum bakal ningkat anu hartosna getih anjeun mawa langkung seueur oksigén, anjeun bakal gaduh daya tahan anu saé tibatan sateuacanna.
Leungitna Beurat Ieu mangrupikeun salah paham, seueur anu nganggap yén aranjeunna bakal ngirangan beurat sacara alami saatos nyandak stéroid, éta salah, latihan kolaboratif penting.
Sintésis Protéin Téstostéron Isocaproate mangpaat dina ngaronjatkeun sintésis protéin dina awak, réduksi tina kortisol, ngaronjatkeun kamampuh cageur utamana sanggeus latihan beurat, ngaronjatkeun kakuatan tur mantuan jalma gaining leuwih massa.
Motong & Bulking Éta ogé pohara efisien dina duanana motong jeung siklus bulking.Tapi sakumaha anu aya hubunganana sareng kulawarga androgén éta bakal gaduh sipat aromatizing ogé.Salian ti mangpaat ieu eta geus meunang sagala kauntungan sejenna pakait sareng eta nu ogé pakait sareng sagala téstostéron séjén.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami